Se den første teaser til Coen-brødrenes ‘Fargo’-serie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfattere: Noah Hawley, Joel og Ethan Coen. Medvirkende: Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Tom Musgrave, Liam Green. Amerikansk premiere: April.

Tre teaser-tanker:

1. Vi var nok mange, der var skeptiske, da det kom frem, at ’Fargo’ – Coen-brødrenes måske bedste film – skulle gøres til tv-serie for FX. Men i det mindste har Coen-brødrene selv været dybt involveret i serien, der skal køre over ti afsnit.

2. Billy Bob Thornton – der næsten ikke er til at kende i klippet – spiller Lorne Malvo, der manipulerer en forsikringssælger til at forlade dydens smalle sti. Forsikringsmanden er løst bygget på William H. Macys Jerry Lundegaard fra filmen og spilles af Martin Freeman. Lovende cast!

3. Den første teaser røber ikke meget, men der er nu alligevel noget underspillet sort og humoristisk over den, som virker loyalt over for ’Fargo’-universet. »Just wait and see«, synger The Ames Brothers. Det gør vi så – og håber det bedste.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af