Video: Se blodig teaser for Soderberghs kommende serie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Steven Soderbergh
Medvirkende: Clive Owen
Premiere: Til sommer

Tre teaser-tanker

1. Sidste år trak Steven Soderbergh sig tilbage med ’Mit liv som Liberace’, nu instruerer han alle ti episoder af ’The Knick’. Hvis alle gik på pension på samme måde som Soderbergh, ville vi ikke skulle frygte ældrebyrden.

2. Ikke meget information, de 15 sekunder giver os. Men Clive Owen spiller en kirurg i New York i starten af 1900-tallet, og det ser jo dejligt blodigt ud. Mere ‘Dexter’ end ‘Private Practice’. Serien er lavet for Cinemax, som også står bag den ganske effektive pulp-serie ’Banshee’, og som er ejet af HBO. Så der skulle være en god chance for, at vi får den at se på HBO Nordic.

3. Minder det der stykke teaser-musik ikke mistænkeligt meget om teaseren til ’Inception’ og et utal andre i slipstrømmen herpå? Nå ja, skidtet virker: Vi glæder os!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af