Bradley Cooper favorit til reboot af Indiana Jones

Bradley Cooper

 

Det er tidligere blevet annonceret, at den næste ’Indiana Jones’-film først bliver en realitet om to-tre år. Det betyder, at veteranen Harrison Ford vil være blevet 76 år og til den tid måske vil være en smule for gråhåret til at svinge Dr. Jones-pisken.

Men det betyder ikke, at producenterne – Disney og Lucas Film – vil lægge Indiana Jones i graven. Ud fra en tilsvarende strategi som i James Bond-filmene er man på udkig efter en afløser til at revitalisere franchisen, og ifølge Latino Review står Bradley Cooper øverst på ønskelisten. I slutningen af den seneste film i serien, ’Indiana Jones and the Kingdom of Crystall Skull’, lå det ellers i kortene, at Shia LaBeouf skulle være Harrison Fords arvtager.

Bradley Coopers karriere er i de seneste år blomstret, og han er blevet Oscar-nomineret de to sidste år – for ’Silver Linings Playbook’ og ’American Hustle’. Om det er nok til at sparke nyt liv i Indiana Jones, vil vise sig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af