Fire Amazon-piloter bliver til serier

Fire Amazon-piloter bliver til serier

Amazons eventyr som tv-serie-producent gik ikke påfaldende godt i første omgang, hvor kun to ud af otte pilot-afsnit fik en fuld sæson. Men i år er der nye boller på suppen. For første gang har Amazon satset på dramaserier i 40-50 minutters-formatet, og de har begge fået grønt lyst. Det samme har to af dette års komedieserier.

Kun amerikansk fodbold-serien ’The Rebels’ er foreløbigt blevet syltet.

Vi anmeldte i februar alle fem serier. Læs vores dom her eller få en opsummering nedenfor.

Disse serier har fået grønt lys:

Det mørke krimidrama ’Bosch’
Titus Welliver spiller hovedrollen som desillusioneret politiefterforsker, og selvom springbrættet ikke lyder voldsomt originalt, kan det godt udvikle sig helt udmærket med ’The Wire’-manuskriptforfatter Eric Overmeyer i spidsen.

Den sorthumoristiske søskende-dramedy ’Transparent’
’Six Feet Under’–manuskriptforfatteren Jill Soloway står bag de underspillet komiske stunder mellem tre meget forskellige søskende og deres fraskilte far. Castet og karakterernes gode kemi emmer af egoistisk sarkasme.

Det apokalyptiske drama ’The After’
Otte fremmede står over for en mystisk strømafbrydelse og må samarbejde for at overleve et postapokalyptisk scenarium. Selvom det er Chris Carter (’X-Files’), der står bag de mystiske hændelser i dramaserien, er der foreløbigt ingen karakterer, der er tilnærmelsesvist interessante.

Den musikalske komedie ’Mozart in the Jungle’
Det er to af Wes Andersons foretrukne legekammerater, Roman Coppola og Jason Schwartzman, der står bag en original New York-fortælling om sex, euforiserende stoffer og … klassisk musik. Gaël Garcia Bernal ses i en af hovedrollerne.

Læs de fulde anmeldelser og bliv ført videre til pilotafsnittene her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af