’Game of Thrones’-forfattere: Vi slutter efter syv eller otte sæsoner

’Game of Thrones’-forfattere: Vi slutter efter syv eller otte sæsoner

6. april vender fjerde sæson af ’Game of Thrones’ tilbage. Og lige nu er vi nok mange, der har svært ved at få nok af det politiske rænkespil og kampen om magten i David Benioff og D.B. Weiss’ fantasy-serie for voksne.

Men selv ikke de bedste serier vinder ved at blive trukket i langdrag, og nu fortæller Benioff og Weiss heldigvis, at de har en slutning i sigte.

I et stort interview i Vanity Fair, hvis seneste forside prydes af seriens hovednavne, heriblandt Nikolaj Coster-Waldau, fortæller makkerparret, at de planlægger at lade serien stoppe efter syv eller otte sæsoner.

»Det skal ikke bare fortsætte, fordi det kan. Jeg tror, at ønsket om at malke det for mere er det, der ville slå serien ihjel i sidste ende, hvis vi gav efter for det«, udtaler D.B. Weiss.

Serie-skaberne forklarer, at de har haft et møde med forfatteren til bøgerne bag serien, George R. R. Martin.

Her talte de om, hvilken slutning Martin ser for sig for hver af seriens hovedkarakterer. Forfatteren skriver stadig på bogserien, der vil ende med at blive på syv bøger, hvoraf de første fem er udgivet. Han ved, hvor historien overordnet set bevæger sig hen, men kender ikke selv de nærmere detaljer endnu.

»Hvis man kender slutningen, kan man begynde at lægge fundamentet for den. Så vi ville vide, hvordan det hele ender. Vi vil gerne være i stand til at sætte det hele op. Vi satte os ned sammen med ham og gik bogstaveligt talt igennem alle karaktererne,« siger David Benioff til Vanity Fair.

Læs også: Se den nye trailer til ‘Game of Thrones’ sæson 4

Læs også: Hør Big Bois bidrag til nyt ‘Game of Thrones’-mixtape

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af