George R. R. Martin åbner op for en ‘Game of Thrones’-spillefilm

George R. R. Martin åbner op for en ‘Game of Thrones’-spillefilm

Nu er der kun et par uger til sæsonpremieren på fjerde sæson af ’Game of Thrones’. Tidligere har vi kunnet fortælle, hvordan seriens forfattere regner med at slutte fortællingen efter syv eller otte sæsoner.

Og nu afslører forfatteren til bøgerne bag serien, George R. R. Martin, at man bag kulisserne overvejer muligheden for at lave en spillefilm ud fra universet.

»Det kommer alt sammen an på, hvor lang tid tv-serien kører. Bliver vi ved i syv år? Bliver vi ved i otte? Bliver vi ved i ti? Bøgerne bliver større og større. Måske er der brug for en spillefilm for at runde det af. Én med et budget på omkring 100 millioner dollars til to timers spilletid. De drager bliver seriøst store, forstår du«, siger han til The Hollywood Reporter.

Martin afviser heller ikke filmatiseringer af de tre prequels til ’A Song of Ice and Fire’-bøgerne, hvor handlingen udspiller sig i Westeros 90 år før udfoldelserne i bøgerne bag serien.

»Der kunne være basis for en film. Jeg har skrevet de tre historier, og jeg har omkring et dusin flere«, fortæller han ved en forpremiere på Museum of Natural History.

’Game of Thrones’ kan streames på HBO Nordic.

Læs også: ‘Game of Thrones’ forfattere: Vi slutter efter syv eller otte sæsoner
Læs også: Forfatterne bag ‘Game of Thrones’ forklarer serien på fem minutter
Læs også: Se den nye trailer til ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af