Gilli får sin første filmhovedrolle

Gilli får sin første filmhovedrolle

Gilli kan stå over for sit helt store gennembrud i år. Rapperen fra B.O.C.-crewet har været en yndling i flere år, og nu går han til filmen med en hovedrolle i den kommende spillefilm ’Ækte vare’, der får verdenspremiere som åbningsfilm på festivalen CPH PIX onsdag den 2. april.

I ’Ækte vare’ spiller Gilli (a.k.a. Kian Rosenberg Larsen) Mikael, en ung fyr, der ligesom Gilli er en talentfuld rapper. Han og vennerne i Brøndby Strand drømmer om det store YouTube-hit, men Mikael er den dygtigste og mest målrettede i flokken. Så da han får et tilbud om at skrive for den etablerede rapper Apollo, slår han til – med risiko for at svigte sine rødder.

Filmen er spækket med musik lavet af Gilli selv sammen med virkelighedens venner S!vas, Benny Jamz og Reza, og S!vas medvirker da også i en enkelt scene med hittet ’D.A.U.D.A’. Alle Apollos tracks er skrevet af Pede B.

’Ækte vare’ er instrueret af debutanten Fenar Ahmad, der er uddannet på den alternative filmskole Super16 og også lavede musikvideoen til ’D.A.U.D.A.’

Det er den eneste danske film, der er udtaget til CPH PIX’ hovedkonkurrence, New Talent Grand PIX.

Læs også: CPH PIX launcher årets program med ventet action-brag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af