Judd Apatow: »Alt, hvad jeg har lavet, er en hævn«

Judd Apatow: »Alt, hvad jeg har lavet, er en hævn«

Judd Apatow er blevet en institution i sig selv og har haft en finger med i spillet i snart sagt alle de bedste amerikanske komedier i nyere tid: ’The 40 Year Old Virgin’, ’Knocked Up’, ’Anchorman’ og ’Girls’ for nu bare at nævne nogle få.

Hans kritiske gennembrud kom med komedieserien ’Freaks and Geeks’, der lancerede folk som Seth Rogen, Jason Segel og James Franco, men ikke blev en publikumssucces. Serien blev lukket ned efter 18 afsnit i år 2000 – og det er Apatow ikke kommet sig over endnu, indrømmer han i et interview med Entertainment Weekly.

»Selv i dag tror jeg, at jeg ikke vil indrømme, at ’Freaks and Geeks’ blev lukket ned«, siger han.

»Alt, jeg har gjort, er på en måde hævn over de folk, der aflyste ’Freaks and Geeks’. Det er virkelig åndssvagt, men det er sådan: ”I tog fejl om den person og den person og den forfatter og den instruktør”. Og jeg burde virkelig komme mig over det«, erklærer en ærlig Apatow.

Lad os da bare håbe, at Apatow ikke er færdig med at revanchere sig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af