Kasper Bjørke og Sexy Lazer spiller op til syret spansk film på fabrik under CPH PIX

Kasper Bjørke og Sexy Lazer spiller op til syret spansk film på fabrik under CPH PIX

Spanske Sergio Caballero er en af mændene bag Sónar-festivalen i Barcelona og er en multikunstner, der ikke er bange for at gå sine helt egne veje.

Han er også eksperimenterende filminstruktør og besøger CPH PIX i april for at vise sin nye film, ’The Distance’ – en aparte kupfilm, hvor telepatiske dværge på en fabrik i Sibirien er nogle af de bærende elementer.

Og helt i Caballeros ånd kræver det selvfølgelig noget mere end en helt almindelig biografvisning for at få den fulde oplevelse. CPH PIX inviterer således til visning på en futuristisk fabrik i Københavns Nordhavn, og han har selv udpeget det makkerpar, der skal spille op til fest efter filmen: Dj’ene Kasper Bjørke og Sexy Lazer.

Under eventet vil Caballero serverer vin fra sin egen vingård på Mallorca, særligt importeret til dagens anledning. Der er med andre ord lagt i ovnen til et arrangement, der godt kunne gå hen og blive et af årets mest syrede. Med andre ord: Not to miss!

Køb billet her.

Læs også: Oplev Loke Rahbek i biografen under CPH PIX
Læs også: Årets CPH PIX-program er på gaden
Læs også: CPH PIX henter Terry Gilliams ventede nye film ind i sidste øjeblik
Læs også: Gilli får sin første hovedrolle i film med premiere på PIX

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af