Kate Mara og Ellen Page bejler til rollerne i ’True Detective’

Kate Mara og Ellen Page bejler til rollerne i ’True Detective’

Selvom rygterne konstant svirrer, ved vi stadig ikke, hvilke skuespillere der skal overtage detektiv-jobbet i den kommende sæson af ’True Detective’. Selveste Brad Pitt har været på tale, og tidligere er det blevet nævnt, at der sandsynligvis vil være en eller flere kvindelige hovedroller i spil.

Og nu melder to af Hollywoods mest attraktive kvindelige stjerner sig selv på banen: Kate Mara (’House of Cards’) og Ellen Page (’Juno’, ’Inception’). I en fornøjelig Twitter-korrespondance bringer de emnet op, og med et anerkendende nik fra HBO (se tweet nummer to) bør sagen være klar. I hvert fald er titlen ’Tiny Detectives’ genial!

Se venindernes ping-pong her – og tak til Vanity Fair for at henlede opmærksomheden på denne kommende superduo.

tiny1tiny2tiny3tiny4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af