Kvindelig hovedrolle fundet til Scorsese og Mick Jaggers rock’n’roll-drama

Kvindelig hovedrolle fundet til Scorsese og Mick Jaggers rock’n’roll-drama

Efter planerne skal pilot-afsnittet til en særdeles ambitiøs HBO-serie sættes i gang tidligt på sommeren. Serien har stadig ingen titel, men kigger man på holdet bag og nu også foran kameraet, kan man ikke være i tvivl om, at det er en produktion, der fortjener at slippe igennem nåleøjet.

Det er nemlig Martin Scorsese, hans makker på ’Boardwalk Empire’ og ’The Wolf of Wall Street’ Terence Winter og ingen ringere end Mick Jagger, der står bag serien. Ligesom på ’Boardwalk Empire’ skal Scorsese selv instruere den timelange pilot.

Og nu er castet også begyndt at falde på plads. Tidligere er Bobby Cannavale, der var forrygende som psykopatisk gangster i tredje sæson af ’Boardwalk Empire’, hyret til hovedrollen som pladechefen Richie Finestra, der i 70’ernes New York forsøger at genoplive selskabet ved at finde fremtidens lyd.

Nu er Olivia Wilde så castet til rollen som Finestras kone Devon. Wilde slog igennem i tv-serien ’House’ og er aktuel i en lille rolle som Joaquin Phoenix’ lidt uligevægtige date i Spike Jonzes ’Hende’. Desuden har hun en hovedrolle i Joe Swanbergs glimrende ’Drinking Buddies’.

Læs også: Se Jonah Hill og Scorsese i Fallons nye #hashtag-rant

Læs også: DiCaprio klar til at spille præsident for Scorsese

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af