Niels Arden Oplev instruerer ny serie om Wall Street

Niels Arden Oplev instruerer ny serie om Wall Street

Senere i år får Niels Arden Oplevs nye danske film, ’Kapgang’, dansk premiere. Det er hans første film efter den amerikanske debut, ’Dead Man Down’ med Colin Farrell og Noomi Rapace, som ikke blev den helt store succes.

Men Oplev er langt fra et færdigt navn i USA. Han var konceptuerende instruktør på CBS-serien ’Under the Dome’, og det har han gjort så godt, at CBS nu har hyret ham til endnu en større serie.

Oplev skal ifølge Deadline.com instruere piloten til et endnu unavngivet projekt, der skal handle om en smart og intelligent børsmægler (spillet af Charlie Cox) på Wall Street. Maggie Grace – kendt fra ’Taken’-filmene, ’Californication’ og rollen som Shannon i ’Lost’ – er også på rollelisten, og John Cusack er en af hovedproducerne.

52-årige Niels Arden Oplev fik sit store internationale gennembrud med ’Mænd der hader kvinder’ i 2009 og har siden været et eftertragtet navn i internationalt regi. Han udvikler også på et amerikansk remake af Joel Schumachers 90’er-film ’Flatliners’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af