Sådan ville Wes Andersons ‘007’ se ud

Sådan ville Wes Andersons ‘007’ se ud

Det bliver næppe Wes Anderson, folkene bag ‘James Bond’-franchisen ringer til, når de skal finde den instruktør, der skal overtage serien efter Sam Mendes, som med stor succes stod bag ’Skyfall’.

Det ville ellers være lige til, for den egensindige instruktør har allerede en idé til, hvordan han ville forløse en ‘James Bond’-film. Det fortæller han i et interview med The New York Times i anledning af den kommende premiere på sin nye film, ’The Grand Budapest Hotel’.

»Jeg ville kalde den ’Mission: Deffered’. Den kolde krig er slut, og der er ikke flere opgaver. Han tager ind og besøger M, og M snakker i telefon, og han går omkring på M’s kontor, og så endelig bliver han kaldt ind. Og jeg tænkte, at hans gadget er, at han for eksempel har en virkelig god kaffemaskine, og måske kommer han i slagsmål på en bar eller noget, for han har jo licens til at dræbe«.

Vi forestiller os, at Owen Wilson skulle spille James Bond i Wes Andersons version, og M skulle selvfølgelig være Anjelica Huston. Man har jo lov at håbe.

’The Grand Budapest Hotel’ får premiere den 27. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af