Say hello to my new little friend: Instruktør fundet til ny ‘Scarface’-film

Say hello to my new little friend: Instruktør fundet til ny ‘Scarface’-film

Universal offentliggjorde i 2011 planer om at remake Howard Hawks’ gangsterklassiker ’Scarface’ for anden gang, og nu er der langt om længe nyt under solen. The Wrap fortæller nemlig, at studiet har hyret den chilenske instruktør Pablo Larraín til at tøjle den bidske Tony, der blev udødeliggjort af Paul Muni i originalen og siden af Al Pacino i Brian De Palmas udgave fra 1983.

Den nyeste ’Scarface’ laves på manuskript af Paul Attanasio, der også skrev mafia-dramaet ’Donnie Brasco’ med Al Pacino og Johnny Depp, og vi kommer til at følge Tony på hans klatretur op ad rangstigen i Los Angeles’ narkomiljø. Det bliver ikke et remake ned til mindste detalje, men man vil genbruge kernehistorien fra både ’32- og ’83-udgaven – om turen fra fattig immigrant til toppen af den kriminelle underverden.

Larraín vakte i 2012 opsigt med den Gael Garcia Bernal-filmen ’No’, der modtog en Oscar-nominering i kategorien bedste udenlandske film. Den kommende ’Scarface’ bliver hans debut i Hollywood – lidt af et sats fra Universal.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af