Sofia Coppola som instruktør af ‘Den lille havfrue’?

Sofia Coppola som instruktør af ‘Den lille havfrue’?

I 2010 annoncerede instruktør Joe Wright (’Soning’), at han planlagde en liveaction-udgave af ’Den lille havfrue’. Nu tyder det på, at Wright kaster sig over et andet eventyr, ’Pan’, der er sat til at få premiere i 2015.

Nu er stafetten tilsyneladende gået videre til indie-instruktøren bag ’Lost in Translation’, ’Somewhere’ og ’The Bling Ring’, Sofia Coppola, der forhandler om instruktørjobbet på filmen.

Det lyder unægteligt som et noget overraskende træk fra Coppolas side, men deadline.com spekulerer i, at Coppola som mor nu vil lave film, hendes børn kan forstå.

Omvendt er det jo slet ikke sikkert, filmen bliver børnevenlig. Tre manuskriptforfattere, der er vant til at arbejde i forbudt for børn-kategorien, har nemlig været inde over projektet: ’Edward Scissorhands’ Caroline Thompson, ’Fifty Shades of Greys’ Kelly Marcel og ’Shames’ Abi Morgan.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af