Video: Obama mellem bregnerne skaber heftig debat

The Colbert Report

 

Videoen, hvor Barack Obama gæster komiker og skuespiller Zach Galifianikis’ tv-show ’Between Two Ferns’, blevet et øjeblikkeligt hit og skabte også øjeblikkeligt debat.

‘Comedy Central’s Stephen Colbert tog også fat i debatten under sit satire-program ‘The Colbert Report’. Oven for kan du se Colberts sure, men særdeles sjove opstød, hvor han til sidst gør grin med den uendelige snak om Obamas prismæssigt overkommelige sundhedspleje, som var præsidentens egentlige agenda for at stille op i ‘Between Two Ferns’.

Politisk kommentator Bill O’Reilly har været en af de argeste modstandere og har hos David Letterman udtalt om præsidentens optræden: »Abraham Lincoln havde aldrig gjort det samme, hvis det var muligt i hans tid«.

Se klippet fra Letterman her.

Læs også: Video: Obama står distancen over for Zach Galifianikis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af