Video: Se den nye trailer til ‘Game of Thrones’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfatter: David Benioff, D.B. Weiss. Medvirkende: Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau. Premiere: 7. april på HBO Nordic.

Tre Trailer-tanker:

1. Den tredje trailer til HBO’s kommende sæson er nu landet. Og mens de første trailers lagde meget vægt på action-delen, er der her lidt mere fokus på det psykologiske spil. Traileren hedder da også ’Secrets’, og er der noget, ’Game of Thrones’ er rig på – ud over masser af sexposition – er det da også hemmeligheder og løgne.

2. En af seriens få svagheder de seneste to sæsoner har været, at den har gabt over lovlig mange karakterer. Her kommer der et par nye til. Den ene af dem har fransk accent. Vi må bare håbe, at de er spændende eller bliver dræbt hurtigt.

3. Vi elsker Mother of Dragons udvikling fra blid skønjomfru til stålsat herskerinde. Og nu er hendes nuttede børn ved at blive rigtigt store. Uuh-uh!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af