Video: Se Lena Dunhams musikvideo for kæresten

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter vi har fordøjet det sidste afsnit af ’Girls’ tredje sæson, dukker denne pudsige video op fra seriens bagkvinde og hovedrolleindehaver Lena Dunham.

Frontmanden i bandet Bleachers er Dunhams kæreste Jack Antonoff, som også spiller trommer og guitar i pop-bandet ’Fun’. ’Bleachers’ er Antonoffs sideprojekt, og den første single, ’I Wanna Get Better’, har med Dunham som instruktør fået sig et vellykket kortfilm-twist med den slags charmerende tragikomik, Dunham mestrer.

Se videoen her – og klik kun på næste side, hvis du har set hele tredje sæson af ’Girls’ og derfor kan tåle nyhederne om den kommende, fjerde sæson.

lena2

 

Tredje sæson af’Girls’ sluttede relativt åbent, og vi ved stadig ikke, om Hannah beslutter sig for at tage til Iowa og efterlade Adam og pigerne i New York.

Nye oplysninger fra press-citizen.com bekræfter stadig ikke med absolut sikkerhed, om serien forlader The Big Apple, men talsmanden Tom Moore fra Iowa Writers’ Workshop afslører dog, at ’Girls’-holdet ikke vil få lov til at filme på universitetet.

»Selvom vi er glade for den nationale opmærksomhed, Iowa Writers’ Workshop får, og at vores elevs karriere går så godt, tillader vi ikke optagelser på grund af potentielle forstyrrelser på campus«, siger han.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af