Video: Se traileren til ‘Ækte vare’ med Gilli i hovedrollen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Fenar Ahmad. Medvirkende: Kian Rosenberg Larsen (Gilli), Marijana Jankovic, Benny Jamz, Ali Sivandi. Premiere: 8. maj

Tre trailer-tanker:

1. Det her er en af de danske film, vi glæder os mest til i år: Den talentfulde rapper Gilli spiller den talentfulde rapper Michael, der står over for at skulle vælge mellem barndomsvennerne og et tilbud fra en mere etableret musiker, Apollo. En slags dansk ’8 Mile’, måske?

2. Filmens musik er lavet af Gilli selv sammen med Jens Ole McCoy fra Ukendt Kunstner, mens Pede B har skrevet teksterne til Apollos tracks. Lydsiden er da også en af filmens højdepunkter, kan det godt afsløres – og S!vas’ ‘d.a.u.d.a.’ bliver såmænd også spillet live.

3. Instruktøren bag filmen hedder Fenar Ahmad, og han er værd at bide mærke i. Han er uddannet fra den alternative instruktøruddannelse Super16 og har blandt andet lavet den talentfulde kortfilm ’Megaheavy’. Og han ser ud til at bestå den svære debutfilms-test, der vil sikre ham et større budget på hans næste film.

Læs også: Gilli får sin første filmhovedrolle

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af