Alt for lidt nyt om årets to mest hemmelighedsfyldte film

Alt for lidt nyt om årets to mest hemmelighedsfyldte film

Det er ikke meget, vi ved om Christopher Nolans nyeste projekt, ’Interstellar’. Filmen er planlagt til at få premiere i november og har et imponerende cast med Matthew McConaughey og Anne Hathaway i hovedrollerne.

Plottet indeholder efter sigende både tidsrejse og alternative dimensioner, men nærmere er vi endnu ikke kommet det. Men i det mindste kan vi nu trøste os med, at selv ikke Nolans nærmeste samarbejdspartnere er indvilliget i de nærmere detaljer. Selvom Hans Zimmer laver musikken til filmen, er han ikke blevet informeret yderligere, siger han til The Hollywood Reporter.

»Før jeg begyndte i januar, sagde Chris (Nolan, red.) til mig: ’Hans, jeg vil skrive en sides tekst til dig, og du skal give mig én dag til det. Bare skriv, hvad der falder dig ind fra denne ene side«, fortæller Zimmer og tilføjer, at teksten ikke handlede om filmen, men om dét, Nolan ønskede fra ham.

Greenwood i studiet
’Interstellar’ er ikke den eneste af årets mest ventede film, som vi stort set intet ved om. Også Paul Thomas Andersons Thomas Pynchon-filmatisering ’Inherent Vice’ er omgærdet af stor mystik, og det første lillebitte billede, der nu er sluppet ud fra filmen, hjælper ikke meget på vej.

Bloggen ’Cigarettes & Red Vines’ var de første med billedet, hvor Radioheads Jonny Greenwood står i studiet og er i færd med at komponere musiksiden til filmen med forventet premiere til december.

I baggrunden kan man skimte Joaquin Phoenix’ pjuskede øjenbryn fra filmen. ’Inherent Vice’ er også ud over Phoenix fyldt til randen med Hollywood-stjerner som Josh Brolin, Benicio Del Toro, Reese Witherspoon, Owen Wilson.

Greenwood

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af