’Game of Thrones’-skabere har valgt første filmprojekt

’Game of Thrones’-skabere har valgt første filmprojekt

Dedikerede ’Game of Thrones’-fans vil måske blive en tand skuffede over at høre, at D.B. Weiss og David Benioffs første film ikke udspringer af deres succes-serie.

Der har længe været spekulationer om en filmatisering af fantasy-serien, men nu fortæller duoen, at deres første filmprojekt bliver et helt andet.

Stephen Hunters roman ’Dirty White Boys’ kom på banen i en hyggesnak i venners lag, og da Weiss og Benioff hørte bogens første sætning, købte de hver et eksemplar. Siden har de vidst, at det skulle være deres første spillefilm.

»Den første linje fanger dig, og det, der holder dig fast, er de veltegnede karakterer, som er virkelig karismatiske og forfærdelige mennesker. Jeg tror ikke, du kan citere den første linje, for den har en fængselsgennemvædet racisme, som er helt langt ude«, fortæller Weiss til en journalist på Deadline.com.

Den første linje sneg sig dog alligevel med i artiklen og lyder således:

»Tre mænd i McAlester Statsfængsel havde større penisser end Lamar Pye, men de var alle sorte og derfor, i Lamars forståelse, næppe menneskelige«.

Krimien ’Dirty White Boys’ handler om tre fængselsfanger på flugt og de politifolk, der skal fange dem. Hvornår filmen kan laves, vides endnu ikke, for med de næste sæsoner af ’Game of Thrones’ får makkerparret rigeligt at se til de kommende år.

Læs også: Video: Forfatterne bag ‘Game of Thrones’ forklarer serien på 5 minutter

Læs også: 10 grunde til, at du skal hoppe med på ‘Game of Thrones’

Læs også: ‘Game of Thrones’-forfattere: Vi slutter eller syv eller otte sæsoner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af