Instruktøren til ’Justice League’ fundet

Instruktøren til ’Justice League’ fundet

Zack Snyder beviste sit værd som superhelte-instruktør med ’Watchmen’, og det fik Warner Bros. til at satse på ham som instruktør af Superman-rebootet ’Man of Steel’ fra sidste år. Det endte temmelig ujævnt, men alligevel bliver Snyder manden bag studiets næste to gigasatsninger inden for superheltegenren.

Han instruerer ’Batman vs. Superman’, der får premiere i 2016. Og nu skriver The Wall Street Journal, at Snyder også er hyret til den længe ventede ’Justice League’, DC Comics’ svar på ’The Avengers’ og et slags dream team for superhelte.

Lige nu ligger det kun fast, at Batman, Superman og Wonder Woman skal være med i filmen, mens Aquaman, Flash, Green Lantern og Martian Manhunter er de øvrige grundlæggere af superklubben i tegneserieforlægget. Man regner desuden med, at halvrobotshelten Cyborg vil medvirke, da han er blevet castet til en lille rolle i ’Batman vs. Superman’.

Læs også: Supertalentet skal spille ’Fantastic Four’

Henry Cavill kommer til at spille Superman som i ’Man of Steel’, mens Ben Affleck har rollen som den nye Batman – et valg, der vakte Occupy Wall Street-agtige protester blandt fans og kritikere.

Warner Bros. har haft kæmpesucces med ’Dark Knight’-trilogien, men har ellers fået baghjul af Marvels film med Iron-Man, Captain America og Thor de senere år. Warners ’The Green Lantern’ og ’Jonah Hex’ har for eksempel floppet, så ’Superman vs. Batman’ og ’Justice League’ skal bringe selskabet tilbage på ret kurs.

’Justice League’ får formentlig premiere i 2018.

Læs også: Darren Aronofskys imponerende kirkegård af forliste film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af