Jon Hamm til Justin Bieber: »What the fuck, man?«

Jon Hamm til Justin Bieber: »What the fuck, man?«

Med ’Mad Men’ blev 43-årige Jon Hamm superstjerne og sexikon i en relativt sen alder. Og måske er det netop dét, der gør, at han er relativt kold i røven, når han udtaler sig om celeb-verdenens yngre stjerner.

Hamm har tidligere langet ud efter reality-stjerner som Paris Hilton og Kim Kardashian, og i et stort interview i maj-udgaven af magasinet Men’s Fitness er det nu et andet let offer, der står for skud.

»Se på Bieber eller whoever. Man er ligesom: ’Hvad helvede, mand? Hvad laver du? Hvorfor?’ Der er ingen, der siger nej til den slags folk, og det er en skam. Er der ikke en mor eller en far eller en god ven, der kan sige: ’Hey, shithead! Man ser på den slags folk og tænker: Ved du, hvordan en vaskemaskine virker? Ved du, hvordan man vasker op? Livsegenskaber er noget, vi mangler«, siger Don Draper-skuespilleren.

Læs også: Se 25-årig Jon Hamm blive vraget i dateshow

’Mad Men’ er lige startet på første halvdel af sin sidste sæson i USA. Som ’Breaking Bad’ bliver sæsonen dog delt op i to, og i interviewet erklærer Hamm, at han ville ønske, at finalesæsonen ville blive sendt i ét stræk.

»Du finder ud af, at det ikke har noget at gøre med de kunstneriske hensyn. Det handler om penge«, siger han og tilføjer, at sæsonopdelingen fungerede bedre på en hæsblæsende, plotdrevet serie som ’Breaking Bad’ end en serie som ’Mad Men’.

Ovenstående er dog ikke, hvad der har taget mest fokus fra interviewet i Men’s Fitness, men som seriøst filmmedie undlader vi naturligvis artigt at vinkle stort på ting, der bogstaveligt talt er under bæltestedet.

Læs også: Se teaser til AMC’s afløser for ’Mad Men’

I interviewet raser Jon Hamm nemlig mod den store opmærksomhed, der er på hans ædlere dele. Skulle man ikke vide, hvad det drejer sig om, kan man nemt google sig frem til det (advarsel: NSFW!) – men lad os bare sige, at det er blevet fremhævet, at Hamm sjældent går med boksershorts, og at hans vedhæng har en størrelse, der gør det svært at skjule.

»Hvad ville du synes om, at folk kom op til dig og pegede på din pik? Jeg fatter ikke, at jeg stadig taler om det her. Men jeg har haft undertøj på hver eneste dag i mit liv, og at jeg bliver skildret som ekshibitionist, er lidt irriterende«, siger han.

»Det er vel blevet en gimmick. Når man er én, som folk gerne vil tage billeder af, må man åbne sig op for det positive og negative. Det er, som det er. Hvis jeg bliver vred over det, fremstår jeg som et røvhul. Men det er fjollet«.

Livet som veludrustet superstjerne er hårdt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af