Joss Whedon sender ny film direkte på nettet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I weekenden fik ’In Your Eyes’ premiere på Tribeca Film Festival. Filmen er instrueret af Brin Hill, men tiltrækker sig især opmærksomhed, fordi den er skrevet og produceret af en af Hollywoods mest interessante filmfolk lige nu, Josh Whedon, manden bag tv-serien ’Buffy’, blockbusteren ’The Avengers’ og indiefilm som ’Much Ado About Nothing’.

Og på usædvanlig vis annoncerede Whedon ved verdenspremieren, at filmen vil sno sig uden om gængs distribution og markedsføring. Filmen er således allerede tilgængelig på Vimeo for små 27 kr. Ovenfor kan du se annonceringen, der blev vist før filmens premiere. På den måde går den innovative Whedon forrest i den aktuelle udvikling, hvor de traditionelle grænser mellem biografer og hjemmebio-marked udviskes.

’In Your Eyes’ handler om Rebecca, der som hustru til en succesfuld læge gradvist sygner hen i uendelige cocktail-fester og ensomme nætter. Samtidig møder vi den karismatiske eks-kriminelle Dylan, som forsøger at starte livet på en frisk. En uforklarlig metafysisk forbindelse mellem de to modsætninger sætter gang i romancen.

De to hovedroller spilles af Zoe Kazan og Michael Stalh-David. Lej filmen på Vimeo her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af