Mesterlig europæisk serie skal indspilles på amerikansk

Mesterlig europæisk serie skal indspilles på amerikansk

Den franske serie ’Les Revenants’ – på engelsk ’The Returned’ – er en af de mest originale serier fra de seneste år.

Den foregår i en lille fransk bjergby, hvor en håndfuld mennesker pludselig kommer tilbage fra de døde, fuldstændigt som om intet var hændt. De træder ind i deres gamle liv uden tilsyneladende at være klar over, at de har været væk i adskillige år.

Men der er intet ’The Walking Dead’-zombie-agtigt over ’The Returned’. Det er en serie, der hviler i sin knugende creepy stemning, og som tager sig tid til at komme helt ind under huden på sine karakterer, levende som døde. Samtidig er den bragende flot filmet tilsat Mogwais dystre soundtrack lavet til lejligheden.

Læs også: De 10 bedste titelsekvenser fra nyere tv-serier

Man ville ønske, alle ville se ’The Returned’ (den kan findes på amerikansk Netflix), men selvfølgelig får den nu et amerikansk remake. Det skriver Deadline.com. Det er Carlton Cuse, der er kendt som en af hovedforfatterne bag ’Lost’ og senest ’Bates Motel’ om ’Psycho’-psykopaten Norman Bates unge år, som bliver hovedskaberen på den amerikanske version.

Kanalen bag er A&E, der også lavede ’Bates Motel’, men for nylig har knækket halsen på et andet remake, af den danske ’Den som dræber’ – ’Those Who Kill’.

Man kan ærlig talt kun frygte for en amerikanisering af den franske original, men forhåbentligt har A&E lært af sine fejl.

Læs også: 10 film, vi gerne vil se som tv-serier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af