Netflix’ opfølger til ‘House of Cards’ bliver serie om berygtet narkobaron

Netflix’ opfølger til ‘House of Cards’ bliver serie om berygtet narkobaron

En af Brasiliens største filmstjerner, Wagner Moura, og instruktør José Padilha skal for anden gang lave en storstilet fortælling om kriminalitet og korruption.

De samarbejdede om det politiske actiondrama ’Elite Squad’ (billedet), der vandt Guldbjørnen ved Berlinalen i 2008, og som blev Padilhas gennembrud og springbræt til Hollywood, hvor han lige har lavet remaket af ’Robocop’.

Nu kan vi så glæde os til deres næste projekt, som bliver Netflix’ næste store egenproducerede satsning efter ’House of Cards’ og ’Orange Is the New Black’, og som skal handle om den legendariske narkokonge Pablo Escobar og Sydamerikas korrupte politikere. Det skriver IndieWire.

»Vores idé er at fortælle den sande historie om, hvordan kokain blev sådan et kæmpe problem i USA og Europa – og hvordan det hele startede her i Medellin«, fortæller José Padilha.

Optagelserne begynder i Colombia inden længe og vil få premiere på Netflix i starten af 2015. Netflix’ Ted Sarandon holder sig ikke tilbage i sin beskrivelse af den kommende serie.

»Deres version af Escobar-sagaen vil blive som noget, ingen nogensinde har set før«.

’Elite Squad’ kan i øvrigt ses på Netflix.

Læs også: Spoiler alert: Tid til at diskutere ‘House of Cards’

Læs også: Se de første billeder fra anden sæson af ‘Orange is the New Black’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af