Steven Spielberg filmatiserer ’Fantastic Mr. Fox’-forfatter

Steven Spielberg filmatiserer ’Fantastic Mr. Fox’-forfatter

Der pustes nu igen liv i den populære, afdøde britiske forfatter Roald Dahl, hvis allerede filmatiserede værker blandt andet tæller ’Fantastic Mr. Fox’ og ’Charlie og chokoladefabrikken’.

Nu har selveste Steven Spielberg, med DreamWorks i ryggen, nemlig lidt overraskende meldt sig som instruktør på filmatisering af ’The BFG’, skriver The Hollywood Reporter.

Læs også: Steven Spielberg tændt på at genindspille musical-klassiker

Det bliver Melissa Mathison, der skrev Spielbergs ‘E.T.’,  som skal stå for manuskriptet til ’The BFG’ (’The Big Friendly Giant’), som handler om den lille pige Sofie, som – om natten når hun ikke kan sove – opdager en kæmpe i færd med at blæse drømme ind ad vinduerne til nabobørnene.

Kæmpen opdager hende og tager hende med til sit magiske Kæmpeland, hvor hun finder ud af, at kæmpen ikke vil hende ondt.

Læs også: Væddemål om ’Star Wars’ gav Spielberg millioner

Hvorvidt der er tale om en live action-film med større brug af CGI-effekter, eller om filmen kommer til at lægge sig op af Spielbergs motion capture i ’Tintin’ fra 2011, vides endnu ikke.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Steven Spielberg har haft fingrene i Roald Dahl. Den legendariske instruktør har tidligere produceret ’The Gremlins’, der er løst baseret på Dahls første børnebog af samme navn.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af