Trailer: ‘Louie’ er tilbage! Og Seinfeld forbyder ham at bande

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Medvinden raser for tiden i Louis C.K.’s beskedne hårpragt. Han bliver udnævnt som ‘America’s undisputed king of comedy’ på forsiden af denne måneds GQ, og mandag den 5. maj har han premiere på fjerde sæson af sin skamroste tv-serie, ‘Louie’, på FX.

Og som klippet her ovenfor beviser, har komikeren nu muskelkraft til at hive de helt tunge stjerner ind i cameos – eksemplificeret i en tur på Jerry Seinfelds kæphest om alt for meget sjofelt sprog i stand-up-shows. Traileren her nedenfor (med taglinen ‘Life… a fate worse than death’) bekræfter heldigvis også, at ‘Louie’ fortsat udspiller sig i et kulsort univers, hvor taberrollen angribes ubamhjertigt fra alle sider.

Louis C.K. har taget sig god tid med produktionen af den nye sæson – der er gået hele 19 måneder siden afslutningen på sæson 3 – men så har han til gengæld haft tid til en comedy special på HBO, to værtstjanser i ‘Saturday Night Live’ og mindre roller i filmene ‘American Hustle’ og ‘Blue Jasmine’.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af