Video: Robert Pattinson i nyt forsøg som seriøs skuespiller hos Cronenberg

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: David Cronenberg. Medvirkende: Robert Pattinson, Julianne Moore, Mia Wasikowska. Premiere: Uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Det er hamrende svært for en idoldyrket teenage-skuespiller at tage drejningen mod en mere seriøs skuespillerkarriere. Men man må give Robert Pattinson, at han efter ’Twilight’ gør et ærligt forsøg, og han havde nok udset sig David Cronenbergs ’Cosmopolis’ som filmen, der gjorde ham til et succesrigt arthouse-navn. Sådan gik det dog ikke – Don DeLillo-filmatiseringen blev lidt af et flop.

2. Det har dog ikke afskrækket hverken Cronenberg eller Pattinson fra at forsøge igen, og i ’Maps to the Stars’ hvirvles han ind i et tilsyneladende temmelig satirisk og kritisk blik på Hollywood-miljøet.

3. Den gamle body horror-konge Cronenberg svinger noget i disse år – fra ordtunge film som netop ’Cosmopolis’ og Freud-filmen ’A Dangerous Method’ til de hårdkogte dramaer ’A History of Violence’ og ’Eastern Promises’. Forhåbentligt er hans nye film ikke helt så glat, som traileren måske antyder. Cronenberg er bedst, når han går amok.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af