Video: Scarlett som hyperintelligent hævner i trailer til ‘Lucy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Luc Besson. Medvirkende: Scarlett Johansson, Morgan Freeman. Premiere: 7. august

Tre trailer-tanker:

1. Engang var franske Luc Besson en af Europas hotteste instruktører med film som ’Leon’ og ’Det femte element’. Det er han ikke mere, men ’Lucy’ kan måske blive et comeback. Den ser ud til både at have noget af hans visuelt prægnante billedsprog og en stærk kvindelig hovedkarakter som i flere af hans tidligere film.

2. Er det bare mig, eller minder præmissen om en hovedperson, der får adgang til det fulde potentiale i sin hjerne, ikke en hel del om Bradley Cooper-filmen ’Limitless’?

3. Scarlett er åbenbart inde i et sci-fi-stadie af sin karriere. Først Spike Jonzes ’Her’, så ’Lucy’, og så er hun også alien i Jonathan Glazers’ kommende, virkelig lovende ’Under the Skin’. Nå ja, og så ’Captain America’, det er vel også en slags sci-fi! I øvrigt skulle danske Pilou Asbæk efter sigende have en rolle i filmen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af