Video: Se trailer til Richard Linklaters fuldstændigt unikke nye film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Richard Linklater. Medvirkende: Ethan Hawke, Patricia Arquette, Ellar Coltrane. Premiere: 11. september.

Tre trailer-tanker:

1. ’Boyhood’ følger en drengs udvikling fra barn til voksen, og det kan på overfladen lyde som en standard coming of age-film. Men det er det ikke. Den er optaget over intet mindre end 12 år, hvilket betyder, at vi følger Ellar Coltrane, som spiller ham, og hans opvækst helt naturalistisk – fra han er seks år, til han er 18. Det får man måske ikke et optimalt billede af i traileren, som springer frem og tilbage i tid.

2. Men i filmen skulle det have en fantastisk effekt. Richard Linklaters film fik en overvældende modtagelse på Sundance- og Berlin-festivalerne, og der er al mulig grund til at kalde denne film for en af årets mest lovende.

3. Linklater har tidligere arbejdet med tidens gang i sin ’Before’-trilogi, hvis tredje kapitel – ’Before Midnight’ – fik premiere sidste år. Som i ‘Before’-filmene er Ethan Hawke med i ’Boyhood’. Han spiller drengens far, mens Patricia Arquette spiller moren.

Læs også: Se traileren til den nye sæson ‘Louie’

Læs også: Se traileren til Egoyans ‘Captive’ med Ryan Reynolds

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af