Video: Se traileren til Zach Braffs første film siden ’Garden State’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Zach Braff. Medvirkende: Zach Braff, Jim Parsons, Kate Hudson, Mandy Patinkin, Joey King. Premiere: 25. juli i USA, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. ’Garden State’ var i 2004 en krøllet og melankolsk komedie og et overraskende instruktørgennembrud for ’Scrubs’-skuespilleren Zach Braff. Hans første film siden, ’Wish I Was Here’, ser ud til at fortsætte i samme spor – tilmed med ’The Shins’ på lydsiden (i hvert fald i traileren) ligesom i debuten. Spørgsmålet er, om vi i dag har set så mange småneurotiske indie-komedier, at det får sværere ved at bære i dag?

2. Filmen er blevet finansieret ved hjælp af en meget omtalt Kickstarter-kampagne. Det har blandt andet rejst spørgsmålet, om det er rimeligt, at allerede etablerede filmfolk tager crowdfunding-opmærksomheden, som måske ellers burde gå til folk, der har svært ved at komme frem.

3. Det er ikke helt nemt at gennemskue ud fra traileren, hvad filmen egentlig handler om. Men Zach Braff spiller en skuespiller, der er midt i 30’erne, men stadig kæmper for at finde ud af, hvor han hører til i sin karriere og sit familieliv. Autofiktion, anyone?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af