Baz Luhrmann skal lave film om Elvis Presley

Baz Luhrmann skal lave film om Elvis Presley

Et nyt filmprojekt om Elvis er under opsejling, og bliver den australske instruktør Baz Luhrmann, som skal tackle historien om kongen af rock’n’roll, skriver TheWrap.com.

Luhrmanns film er den tredje biografiske Elvis-film, der i øjeblikket udvikles i Hollywood, for i forvejen venter ’Growing Up Graceland’, der endnu ikke har en instruktør, og ’Last Train To Memphis’, som Kevin McDonald skal instruere for Fox-studiet.

Det forlyder endnu ikke, hvilken periode af musikerens liv Luhrmanns film skal dække, men Warner Bros. har sikret sig rettighederne til at vælge fra hele musikerens katalog, så alle 42 år af hans korte liv ligger åben til fortolkning. Manuskriptet skrives af Kelly Marcel, som snart bliver aktuel med filmatiseringen af ’50 Shades of Grey’.

Baz Luhrmann blev et stort navn med ’Strictly Ballroom’, ’Rome & Julie’ og ’Moulin Rouge!’, men har siden haft en noget svingende produktion, senest med den glatte DiCaprio-film ’The Great Gatsby’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af