‘Frækkere end politiet tillader’ vender tilbage i 2016

‘Frækkere end politiet tillader’ vender tilbage i 2016

De fleste husker nok ’Frækkere end politiet tillader’, som gav komiker og skuespiller Eddie Murphy international stjernestatus med rollen som den smarte Axel Foley fra Detroit, som kommer på udebane i Beverly Hills.

Man kan mene, at filmene burde hvile som et hyggeligt minde om 80’ernes actionkomik. Men siden den tredje film satte et midlertidigt (og, skal vi være ærlige, tiltrængt) punktum for franchisen i 1994, har flere muligheder for et gensyn med Murphys gnækkende Axel Foley budt sig. ’The Shield’-manuskriptforfatter Shawn Ryan har sågar forsøgt at fortsætte historien på tv med Foleys søn, spillet af Brandon T. Jackson, som hovedkarakter og Murphy som gæstestjerne.

Men nu bekræfter hollywoodreporter.com, at ’Frækkere end politiet tillader’ vender tilbage med premiere den 25. marts 2016.

»Vi tager Eddie tilbage til Detroit. Han kommer i starten til at være i Beverly Hills… så vi kommer til at have det sjovt med ham«, fortæller produceren Jerry Bruckheimer.

Brett Ratner (’Rush Hour’) vil sidde i instruktørstolen, og manuskriptet er skrevet af Josh Appelbaum og André Nemec, der sammen skrev ’Mission Impossible: Ghost Protocol’.

Læs også: Baz Luhrmann skal lave film om Elvis Presley

Læs også: Steven Spielberg filmatiserer ‘Fantastic Mr. Fox’-forfatter

Læs også: Trailer: Poehler og Rudd tager tykt pis på den gængse rom-com

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af