Norske Triers amerikanske film er endelig på trapperne

Norske Triers amerikanske film er endelig på trapperne

Joachim Trier er et af Skandinaviens mest lysende instruktørtalenter fra generationen efter Lars von Trier, der er hans fjerne slægtning. Hans to første film, ‘Reprise’ og ‘Oslo, 31. august’ (billedet), er mesterværker om ungdommens drømme og nederlag, og der har derfor været stor spænding om nordmandens næste projekt, den amerikanske ‘Louder Than Bombs’.

Filmen handler om den efterladte familie til en berømt krigsfotograf, der dør i en bilulykke, og skal have Isabelle Huppert, Gabriel Byrne og – muligvis – Jesse Eisenberg i de bærende roller.

Og længe så det ud til, at projektet havde fået grønt lys. Siden faldt finansieringen sammen, og filmen blev udskudt på ubestemt tid, men nu ser det ud til, at ‘Louder Than Bombs’ bliver en realitet. Ifølge filmens producer, norske Sigve Endresen, starter filmens optagelser i New York i september, skriver Screen Daily.

Joachim Trier laver filmen uden om de store studier og har således bevaret sin kunstneriske frihed. Filmen er – som hans to foregående film – skrevet sammen med Eskil Voigt. Når Jesse Eisenberg fortsat er usikker på rollelisten, skyldes det, at han også skal indspille Zack Snyders kommende storfilm ‘Batman vs. Superman’.

Titlen ‘Louder Than Bombs’ stammer i øvrigt fra det første album, The Smiths indspillede i USA.

Læs også: Seks stjerner til Eskil Voigts debutfilm, ‘Blind’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af