Svensk musikvideoinstruktør laver opfølger til ‘Spring Breakers’

Svensk musikvideoinstruktør laver opfølger til ‘Spring Breakers’

Harmony Korines film om en amokløbende highschool-ferie, hvor Selina Gomez spiller en af de tre piger, der slår følge med James Franco på et voldeligt rant, blev et nærmest kultdyrket hit i 2012.

Og nu er en opfølger – højst overraskende – på vej. Filmen hedder ganske lovende ‘Spring Breakers: The Second Coming’ og foregår i samme udsyrede univers som den oprindelige film, men er ikke en direkte fortsættelse.

»Det er ikke en direkte toer, men der er allusioner til nogle af karaktererne i originalen«, udtaler Vincent Maravel fra produktionsselskabet Wild Bunch til Screen Daily.

Filmen vil igen have fokus på bikiniklædte highschool-piger, der denne gang støder ind i en militant kristen gruppering, som prøver at omvende dem. Hverken Harmony Korine, Selina Gomez eller James Franco er tilbage på holdet, men afløserne lover nu ganske udmærket.

Manuskriptet står ‘Trainspotting’-forfatter Irvine Welsh for, og i instruktørstolen sidder Jonas Åkerlund, der især er kendt for sine musikvideoer for blandt andre Madonna, Christina Aguilera, Beyoncé og Lady Gaga.

Han har dog også lavet flere spillefilm, blandt andet ‘Spun’ fra 2002.

Læs også: James Franco og teenagere i trailer til film fra ny Coppola

Læs også: James Franco kommer Shia LaBeouf til undsætning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af