Trailer: James Franco i dansk instruktørs første amerikanske film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Henrik Ruben Genz. Medvirkende: James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson, Omar Sy. Premiere: Endnu ukendt.

Tre trailer-tanker:

1. ’Good People’ er Henrik Ruben Genz’ første film i USA efter danske succeser som ’Frygtelig lykkelig’ og senest ’Undskyld jeg forstyrrer’. Særligt ’Frygtelig lykkelig’ åbnede døre for Genz, og ud over ’Good People’ har han arbejdet på et amerikansk remake af Erling Jepsen-filmatiseringen.

2. Det er et fint cast, han har samlet sig til ’Good People’ med multitalentet James Franco i spidsen, en garvet herre som Tom Wilkinson og en upcommer som Omar Sy, der slog igennem i ’De urørlige’.

3. I traileren tager ægteparret spillet af Franco og Hudson en rigtigt dårlig beslutning, da de vælger pengene frem for idealerne. Lad os ikke håbe, det bliver alt for symbolsk for Genz. Adskillige danske instruktører før ham er rejst til USA uden den store succes, og traileren til ’Good People’ ser lidt ordinær ud, en thriller af den slags, man har set utallige gange før. Men lad os håbe, traileren bare undertrykker Genz’ særlige håndelag for at gøre den mere spiselig for det brede publikum.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af