Video: Spot on-spoof af Sofia Coppolas kommende ‘Lille havfrue’-film

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

For et par måneder siden blev det offentliggjort, at Sofia Coppola skal filmatisere ‘Den lille havfrue’ som liveaction-film. Det satte straks gang i heftige diskussioner om, hvordan det mon vil komme til at se ud.

Men før Coppola overhovedet er kommet ud af starthullerne med projektet, er Funny or Die kommet med deres bud. Videoen er et par uger gammel, men her på en blød nyhedsdag skal vi ikke holde os for fine til at sprede den.

Den er nemlig ultragodt ramt, og er man bekendt med Coppola-film som ‘Somewhere’, ‘Lost in Translation’, ‘The Virgin Suicides’ og ‘The Bling Ring’, vil man med et smil på læben genkende den henslængte stil, det drømmeriske teenageunivers og dens flittige brug af tidens hotteste hipster-musik.

En af Funny or Dies bedste spoofs nogensinde?

Læs også: Sofia Coppola skal instruere ‘Den lille havfrue’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af