’Better Call Saul’ bliver udskudt og forlænget på samme tid

’Better Call Saul’ bliver udskudt og forlænget på samme tid

Kæmpesuccessen ’Breaking Bads’ har affødt spinoff’en ’Better Call Saul’, der følger Bob Odenkirks karakter Saul Goodman.

AMC’s serie om den slibrige advokat var sat til premiere i løbet af efteråret, men udskydes nu til begyndelsen af 2015, skriver rottentomatoes.com. Til gengæld er AMC tilsyneladende så sikre på seriens succes, at de allerede har fornyet dramaserien med en anden sæson á 13 episoder.

Premiereepisoden af ’Better Call Saul’ instrueres af ’Breaking Bad’-hovedforfatteren Vince Gilligan selv, og han har røbet til hollywoodreporter.com, at serien vil være en hel del mere komisk end forgængeren. Samtidig lover Gilligan og medskaberen Peter Gould at bevare deres fiktive univers fra ’Breaking Bad’ så vidt muligt. Så der er der lidt at se frem til.

Læs også: Se listen: De otte mest spændende serier i støbeskeen

Læs også: Jesse Pinkman måske med i ‘Breaking Bad’-spin off – bitch!

Læs også: Bryan Cranston åbner kattelem for mere ‘Breaking Bad’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af