Birgitte Hjort Sørensen skal være med i ny HBO-serie fra Scorsese og Mick Jagger

Birgitte Hjort Sørensen skal være med i ny HBO-serie fra Scorsese og Mick Jagger

De succesrige DR-serier har de seneste år været et effektivt udstillingsvindue for danske skuespillere. Og nu har Birgitte Hjort Sørensen – som fik et gennembrud som journalisten Katrine Fønsmark i ‘Borgen’ – fået en stor amerikansk chance.

Hun er nemlig blevet castet til en kommende HBO-serie om musikscenen i 70’ernes New York, som ingen ringere end Martin Scorsese står bag – med Mick Jagger som co-producer.

Hjort Sørensen skal, ifølge The Hollywood Reporter, spille en Edie Sedgwick-lignende muse for Andy Warhol i serien, der følger en pladeselskabschef (Bobby Cannavale fra ‘Boardwalk Empire’) på jagt efter the next big thing. Samtidig fokuserer  den på sangeren i det fiktive rockband Nasty Bits, som skal spilles af Mick Jaggers søn, James Jagger.

På rollelisten finder man også Andrew Dice Clay (‘Entourage’, ‘Blue Jasmine’), Olivia Wilde (‘Drinking Buddies’) og P.J. Byrne (‘The Wolf of Wall Street), og manuskriptforfatter er Terence Winter, som stod bag ‘Boardwalk Empire’ sammen med Scorsese og også skrev manuskript til ‘The Wolf of Wall Street’.

I første omgang skal der laves et pilotafsnit, men det ville undre, hvis serien ikke skulle få grønt lys derefter.

Birgitte Hjort Sørensen skal i øvrigt også være med i den kommende ‘Pitch Perfect 2’, skriver hun på sin Facebook-side.

Læs også: Kvindelig hovedrolle fundet til Scorsese og Jaggers musikdrama

Læs også: DiCaprio klar til at spille præsident for Scorsese

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af