’Boardwalk Empire’ springer syv år frem i tid

’Boardwalk Empire’ springer syv år frem i tid

HBO’s ’Boardwalk Empire’ er tidens mest populære gangsterserie. Dens præmis har været skildringen af de flamboyante udskejelser under forbudstiden i USA, og derfor kommer de nye informationer om femte og sidste sæson som lidt af en overraskelse.

’Boardwalk Empires’ Chalky White – a.k.a Michael K. Williams, også kendt som Omar i ’The Wire’ – afslørede under et pressemøde, at finalesæsonen vil tage et ordentligt spring frem i tiden, skriver avclub.com.

»Plottet er sprunget syv år, og derfor har jeg skæg nu«, fortæller skuespilleren. »Depressionen er begyndt. Dagene med skinnende sko og fornemme jakkesæt er for længst ovestået«.

Det betyder, at sæsonen foregår i 1931, hvor en del store begivenheder, som man ellers kunne have forestillet sig ville være guf for serieforfatterne, er forbi: For eksempel Sankt Valentins Dag Massakren i 1929 og The Atlantic City Conference.

Nu ved vi dog ikke, om tidsspringet allerede sker fra første afsnit, så der er stadig håb om et knapt så drastisk farvel til de sexede og dødsensfarlige 20’ere.

Læs også: Kvindelig hovedrolle fundet til Scorsese og Mick Jaggers rock’n’roll-drama

Læs også: Otte tv-skuespillere, der fortjener filmgennembruddet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af