Daniel Radcliffes teenageberømmelse førte til alkoholmisbrug

Daniel Radcliffes teenageberømmelse førte til alkoholmisbrug

Macaulay Culkin og Lindsay Lohan er bare et par af utallige eksempler på fallerede barnestjerner, der har haft svært ved at håndtere den tidlige berømmelse.

Nu står en af den nyere tids største barnestjerner, ’Harry Potter’-skuespilleren Daniel Radcliffe, også frem og indrømmer et usundt alkoholforbrug, som har præget ham bådeunder filmoptagelser og i hans privatliv, skriver The Guardian.

Afholdsmand siden 2010
I et interview, som vises senere på året via Sky Arts, fortæller den nu 24-årige skuespiller, at han dukkede op til optagelser stadig beruset fra natten før.

»Det er ikke et virkeligt pres, men det er et pres at leve med tanken: ’Hvad hvis alle disse mennesker siger, at jeg ikke får en karriere? Hvad hvis de får ret og vil grine, mens jeg bliver henvist til en masse ’hvor er de nu?’-lister?«.

Radcliffe har været afholdsmand siden 2010. Det er første gang, han fortæller om, hvordan alkoholen påvirkede hans arbejde. Tidligere har han dog indrømmet sine tilbøjeligheder til Shortlist Magazine.

»Jeg levede i konstant frygt for, hvem jeg ville møde, hvad jeg kunne have sagt til dem, hvad jeg kunne have gjort med dem, så jeg blev i min lejlighed i dagevis og drak alene. Jeg var eneboer som 20-årig. Det var patetisk – og ikke mig. Jeg er en sjov, høflig person, og det forvandlede mig til en uhøflig, kedelig person«.

Har vendt skuden
Radcliffe har da også formået at komme videre i sin karriere, både på teatret og i film som thrilleren ’The Woman in Black’, ’Kill Your Darlings’, hvor han spiller Allen Ginsberg, og over for Jon Hamm i miniserien ’A Young Doctor’s Notebook’.

»Folk råber ikke længere ‘Harry Potter’ efter mig. De har en tilbøjelighed til at kende mit rigtige navn, hvilket er dejligt«, fortæller Radcliffe i det kommende interview. »Men jeg vil altid være taknemmelig for de muligheder, ‘Harry Potter’ har åbnet for mig. Jeg ville ikke være en glad person, hvis jeg var bitter over de ti år af mit liv«.

Læs også: Syv serier, der kan udfylde tomrummet efter ‘Game of Thrones’

Læs også: De største amerikanske skuespillerinder under 30

Læs også: De mest lovende amerikanske skuespillere under 30

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af