Darren Aronofsky laver sci-fi-serie til HBO

Darren Aronofsky laver sci-fi-serie til HBO

Det meste af jordens befolkning dør i en menneskabt naturkatastrofe kendt ’The Flood’ i Margaret Atwoods sci-fi-bøger ’MaddAddam’. Bøgerne, der foregår i en nær fremtid, udfolder en kontrafaktisk virkelighed, hvor verdens regeringer er overtaget af multinationale selskaber og genetiske modifikationer dominerer.

Det er åbenbart lige en historie for Darren Aronofsky (’Requiem for a Dream’, ’The Wrestler’, Black Swan), der i samarbejde med HBO skal omdanne bøgerne til en sci-fi-serie. Aronofsky udvikler foreløbigt projektet, men kan meget vel også komme til at instruere, skriver deadline.com.

Det er første gang, Aronofsky kaster sig ind i tv-manegen. Til gengæld har han dyrtkøbte erfaringer med naturkatastrofer fra sin bibelfilmatisering ’Noa’.

Læs også: Video: Se Jorden blive skabt i Darren Aronofskys ‘Noa’

Læs også: Aronofskys imponerende kirkegård af forliste film

Læs også: Vores anmeldelse af ‘Noa’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af