Her er serierne, amerikanerne er gladest for at binge

Her er serierne, amerikanerne er gladest for at binge

Forbruget af tv-serier har ændret sig radikalt med streaming-tjenesterne, for de fleste serienørder ved, at det kan være svært at stoppe efter ét enkelt afsnit.

Nu dokumenterer TiVo i en ny undersøgelse, hvor udbredt den såkaldte binge-watching er, og hvilke serier der vinder vores binge-hjerter. 15.196 amerikanske tv-seere indgik i undersøgelsen, der afslører, at hele 91% binge-watcher, det vil sige ser tre eller flere episoder på en dag. Cirka 40% sagde, de havde binget i den seneste uge, mens hele 69% havde gjort det inden for den seneste måned.

Og hvilken serie er folk så gladest for at binge?

35% pegede på ’Breaking Bad’ som deres favorit, mens ’House of Cards’ er lige i halen med 29%, skriver latimes.com. Andre favoritter er ’Game of Thrones’, ’The Walking Dead’, ’Homeland’, ’Mad Men’ og ’Doctor Who’.

Læs også: Video: Se stjernerne floppe og sejre til deres første auditions

Læs også: 10 nye seriesæsoner, vi vil have til Danmark nu!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af