Kim Bodnia vender ikke tilbage i tredje sæson af ‘Broen’

Kim Bodnia vender ikke tilbage i tredje sæson af ‘Broen’
Foto: Carolina Romare

Den gode nyhed: Til september 2015 kommer tredje sæson af DR’s krimiserie ‘Broen’, hvilket er betryggende, eftersom anden sæson sluttede med lidt af en cliffhanger.

Den dårlige nyhed: Kim Bodnia tager ikke en tredje tur med rollen som politimanden Martin Rohde. En skam, eftersom samspillet mellem den socialt afstumpede svensker Saga Norén og den joviale dansker Martin har været seriens allerstørste styrke.

Til Sydsvenskan siger den svenske producent på serien Anders Landström, at Kim Bodnia ikke var tilfreds med, hvordan hans rolle udviklede sig i manuskriptet til tredje sæson. Han hoppede derfor fra i utide, og store dele af manuskriptet måtte således skrives om.

‘Broen’ er et samarbejde mellem DR i Danmark og SVT i Danmark, og de første to sæsoner har været en stor succes. Anden sæson blev således opgraderet til primetime kl. 20 søndag aften i Danmark, og serien er blevet genindspillet som ‘The Bridge’ i USA.

Selvom Kim Bodnia er væk, tager de øvrige hovedkræfter en omgang mere. Svenske Hans Rosenfeldt fortsætter således som hovedforfatter og ligeledes svenske Henrik Georgsson som koncepturerende instruktør.

Læs også: Se traileren til DR’s krigsepos ‘1864’

Læs også: Det kan vi se frem til i næste sæson af ‘Arvingerne’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af