Kom til Soundvenue-forpremiere på den roste ’Bad Neighbors’ med Seth Rogen og Zac Efron

Kom til Soundvenue-forpremiere på den roste ’Bad Neighbors’ med Seth Rogen og Zac Efron

På overfladen ligner ’Bad Neighbors’ en gennemført platkomedie med Seth Rogen og Zac Efron i fuld udfoldelse. Og bare rolig: Det er det i den grad også!

’Bad Neighbors’ handler om det unge par Mac (Rogen) og Kelly (Rose Byrne), der flytter til forstaden med deres første barn, mens de prøver at overbevise hinanden om, at de på ingen måde er blevet kedeligt voksne. Men så flytter en flok fratboys med Zac Efron i spidsen ind i nabohuset, og selvom Mac og Kelly hilser dem velkommen med joints og en henslængt attitude, står den snart på fuldtonet nabokrig.

Filmen er mere end dildo- og pot-jokes og får sagt noget om vores alle sammens frygt for at blive voksne. Og så har den fået forbløffende gode anmeldelser i forbindelse med premieren i USA.

Med andre ord en perfekt sommerfilm, som du nu kan se før alle andre ved Soundvenues forpremiere den 14. juli kl. 20.00 i Empire Bio i København.

Soundvenue Forpremiere: ‘Bad Neighbors’
Empire
14. juli, kl. 20 (køb billetter HER)

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af