Kom til Soundvenue-snigpremiere på ’Enough Said’ med Julia Louis-Dreyfus og James Gandolfini

Se årets måske bedste romantiske komedie 24. juni i både København og Aarhus.
Kom til Soundvenue-snigpremiere på ’Enough Said’ med Julia Louis-Dreyfus og James Gandolfini

Hun er i topform i rollen som semiblank vicepræsident i ’Veep’. Han leverede en af tv-historiens største præstationer som Tony Soprano i HBO’s mafiaserie, inden han døde alt for tidligt sidste år. Hun er kendt for sin komiske timing, han for sin dramatiske udstråling.

Nu mødes Julia Louis-Dreyfus og James Gandolfini for første gang på lærredet – og overraskende sød musik opstår.

Ny fling er venindes eks-mand
Det sker i Nicole Holofceners forfriskende anderledes romantiske komediedrama ’Enough Said’. Her spiller Louis-Dreyfus massøsen og alenemoren Eva, hvis datter snart flytter hjemmefra, og som derfor skal forsøge at fylde nyt indhold i sit liv.

Det går forrygende, da hun til en fest både møder digteren Marianne, som bliver hendes massageklient og veninde, og den hyggelige Albert, som måske kan blive hendes store kærlighed. Eneste problem er, at Albert er Mariannes eks-mand – et sammentræf, Eva selvfølgelig vælger at skjule med adskillige akavede situationer til følge.

Fem stjerner i nyt Soundvenue
’Enough Said’ er takket være især Julia Louis-Dreyfus og Toni Colette, der spiller hendes bedste veninde, fuld af komiske højdepunkter, men den er også et ærligt og oprigtigt bud på en romcom uden klæge violiner og overgearet situationskomik. Og man er lavet af sten, hvis man ikke bliver bare en lille smule bevæget af forholdet mellem Louis-Dreyfus og Gandolfini.

I det nye Soundvenue uddeler vores anmelder hele fem stjerner til filmen, og nu kan du se den før den danske biografåbning, når vi inviterer til snigpremiere 24. juni kl. 21 i Grand Teatret i København og Øst for Paradis i Aarhus. Her vil man få det nyeste magasin, ligesom vi byder på en forfriskning.

Soundvenue Forpremiere: ‘Enough Said’
24. juni
Grand, kl. 21.30 (billetter HER)
Øst for Paradis, kl. 19.30 (billetter HER)

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af