Malia Obama arbejder på Spielberg-filmset med Halle Berry

Malia Obama arbejder på Spielberg-filmset med Halle Berry

Førstedatteren Malia Obama er endnu ikke fyldt 16, men har alligevel allerede fundet vej ind i Hollywood.

Malia blev spottet på settet til den kommende CBS-serie ’Extant’ med Halle Berry i hovedrollen, skriver thewrap.com. Den unge pige agerede produktionsassistent under en optagedag og »hjalp med computer-linjeføring«. Desuden »lod instruktøren hende håndtere en optagelse«, fortæller en anonym til mediet. Der er vil visse fordele ved at have verdens mægtigste mand som far.

Sci-fi-serien produceres af Steven Spielberg og handler om en astronaut, som hjemvender fra en solo-mission i rummet og forsøger at tilpasse sig hverdagen med sin mand og søn. Halle Berry spiller den kvindelige astronaut, hvis handlinger i rummet og på jorden vil ændre menneskets historie.

Læs også: Steven Spielberg spytter to film ud i rap

Læs også: Anmeldelse af ‘X-Men: Days of Future Past’

Læs også: Bryan Cranston skal spille præsident i Spielberg-miniserie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af