Miles Teller og Emma Watson med i ny film fra ’Whiplash’-talent

Miles Teller og Emma Watson med i ny film fra ’Whiplash’-talent

Indie-instruktøren Damien Chazelles seneste film ’Whiplash’ havde i januar premiere under Sundance Film Festival, hvor den vandt både jury-prisen og publikumsprisen. I maj blev filmen – hvor Miles Teller spiller en talentfuld trommeslager og J.K. Simmons hans lærer – så vist i Cannes, hvor den fik et af festivalens længste bifald.

Chazelles næste projekt, ’La La Land’, er allerede undervejs, og nu er hovedrolleindehaverne afsløret: Miles Teller får igen en af de store roller, mens Emma Watson er favorit til den kvindelig hovedrolle, skriver thewrap.com.

Også ’La La Land’ tager afsæt i musik – det er nemlig en musical. Filmen handler om to drømmere i Los Angeles, der forsøger at passe ind i et overfladisk paradis af muligheder og hårde afvisninger.  Den ene er den ensomme, aspirerende skuespillerinde Mia – den anden er den flabede og karismatiske jazzpianist Sebastian.

’La La Land’ er ifølge Chazelle en moderne musicalfortælling om den slags kærlighed, der får én til at bryde ud i sang og dans. Produktionen er sat til at begynde i februar næste år.

Læs også: Her er Cannes-filmene, du får at se i Danmark

Læs også: Vores anmeldelse af ‘Noa’

Læs også: Supertalenter skal spille ‘Fantastic Four’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af