N.W.A-film endelig på plads med cast og premieredato

N.W.A-film endelig på plads med cast og premieredato

Filmen om gangsta-rap-pionererne N.W.A har været længe undervejs, og det har taget adskillige manuskriptgennemskrivninger og en alenlang casting-proces, før dagen endelig oprandt: Det er nu sikkert og vist, at ‘Straight Outta Compton’ bliver en realitet.

I går lagde Dr. Dre et billede op på Twitter, der viser Dre, Ice Cube og filmens instruktør, F. Gary Gray, med tre af skuespillerne, der skal inkarnere rapgruppen (se herover). Og det er et noget overraskende skuespillerensemble, der er blevet sat sammen.

Ice Cube skal spilles af sin egen søn, O’Shea Jackson Jr. Den hidtil ukendte, uddannede skuespiller Marcus Callender skal spille Dre, og rollen som Eazy-E bliver besat af den totalt grønne Jason Mitchell, som ifølge Hollywood Reporter skulle have leveret et brag af en audition.

Ice Cube, Dre og Eazy-E’s enke har haft vetoret casting-processen, hvilket er en af grundene til, at det hele har trukket i langdrag.

Dr. Dre afslører, at filmens premiere bliver den 13. august 2015.

Læs også: Kendrick Lamar hylder Compton med Dr. Dre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af